Kawson93 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam Mam laptopa Dell Inspiron 15-7559 z Gtx 960m 4gb. Problem jest bardzo dziwny i podejrzany a mianowicie laptop przestał reagować na przycisk zasilania i w ogóle na zasilacz. Zasilacz jest sprawny bo jest na nim napięcie i po za tym swieci się lampka na wtyczce. Natomiast komputer nic. Po podłączeniu zasilacza powinna się zaświecić lampka w komputerze i tez się nie swieci. Nie działa na bateri, zasilaczu, bez bateri itp itd dosłownie nic. I jest to podejrzane dlatego iż wyłączyłem go normalnie zamknij system po jakiś dwuch godzinach próbowałem go włączyć i juz nic. No i jest on przedewszystkim nowy ma dopiero pol roku nawet nie, nigdy nie było żadnych problemów wszystko ładnie pięknie. Dbany chuchany i tu taki pśikus. Może ktoś ma jakiś pomysł,co się stało jak naprawić, przetestować nie wiem. Z góry dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez Kawson93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) No i jest on przedewszystkim nowy ma dopiero pol roku nawet nie, No to oddaj go na gwarancję Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez falcoon84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawson93 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiem ale jestem za granica i bede jeszcze z jakieś 2 miesiące wroce i oddam ale chciałem poznać opinie tzw większych znawców komputerowych co tam się zespsulo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wystarczy źe doszło do zwarcia w głównej gałęzi zasilania i załączyło się zabezpieczenie przeciwzwarciowe ( dlatego też nie ma startu na baterii ). Sam nic nie wskórasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawson93 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ehhh tak czy siak trzeba oddać na serwis. Jestem w ciężkim szoku, ze sprzęt może się tak sam z siebie zepsuć... Ale i tak dzięki za Odpowiedz Pozdrowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...