Skocz do zawartości
HUNT

HIS 9000pro + Soltek KT600

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem :P :

kupilem nowa plyte, skonfigurowalem

wlaczalem windowsa i nagle sie wylaczal na samym starcie monitor

po formacie windows juz startowal lecz teraz gdy odpale giere to mi pochodzi parenascie sekund i nagle sie wylacza monitor i wszystko stoi w miejscu (nikiedy sie wlacza znieksztalcony obraz i tez stoi w miejscu )

co to moze byc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze ram jest od kingstona 333 ale znajac zycie to jego gowniana zasilka moze byc problemem ;P zreszta jak co to wezme swoja grafe i oblukamy ;P

ratuj kolege szybciutko i testujcie tego Solteka :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo elo

no i stwierdzilem po chwilowej pracy na tym solteku ze Windowsa 98SE to on nie obsluguje ;/ poprostu nie da sie zainstalowac sterownikow Via 4in1 i wywala z czego kolwiek po paru minutach ;)

narazie na win xp na moim R8500 Powercolor i na duronie 1300 wynik 6430 pkt ... wiec nic nadzwyczajnego ;) ( tak jak moja karta ) zaraz bedziemy sprawdzac jego R9000 :) teraz ide oblukam sisoft sandre system narazie full stable chodz przy instalacji grafiki padl ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na ABIT KT7A (kt133a) windows 98 SE wywalał siępo instalacji via 4in1. na zwykłym 98 spox. to lekko dziwne ale "ulepszenia" microsoftu już takie są. ;)

testu testuj, dobrze gdyby była możliwość bezpośredniego porównania KT600 z nF2 bo na 2 różnych kompach o nawet identycznych konfigach zdarzają się spore różnice.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...