HUNT Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mam taki problem :P : kupilem nowa plyte, skonfigurowalem wlaczalem windowsa i nagle sie wylaczal na samym starcie monitor po formacie windows juz startowal lecz teraz gdy odpale giere to mi pochodzi parenascie sekund i nagle sie wylacza monitor i wszystko stoi w miejscu (nikiedy sie wlacza znieksztalcony obraz i tez stoi w miejscu ) co to moze byc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Misiu jutro wpadne jak wstane obadamy te cudenko ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 jakie masz catalisty do radka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 oooho stary to sie wpakowales,teraz nikt nie zwroci uwagi na Twoj problem dopuki niezdasz relacji o nowej plycie :) co do Twojego problemu...napisz jaki masz zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wiem ze ram jest od kingstona 333 ale znajac zycie to jego gowniana zasilka moze byc problemem ;P zreszta jak co to wezme swoja grafe i oblukamy ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 wiem ze ram jest od kingstona 333 ale znajac zycie to jego gowniana zasilka moze byc problemem ;P zreszta jak co to wezme swoja grafe i oblukamy ;P ratuj kolege szybciutko i testujcie tego Solteka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hmm, niedopracowanie KT600?? Pewnie VIA juz ma KT600A :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 może z nForce się ponabijaj. ledwo to działało. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 iz nowu sie zacznie dyskusja ludzi ktorzy rzeczy o ktorych rozmawiaja na oczy nie widzieli :/ cierpliwosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 nom, z niecierpliwością czekam na testy PEŁNEJ OFICJALNEJ wersji KT600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNT Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 No to niedlugo bedzie chwila prawdy ... tylko z kad ja wezme zasilacz :/ ten moj to troche lutowalem bo zmienialem gniazdo bo sie stoilo razem z wtyczka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Elo elo no i stwierdzilem po chwilowej pracy na tym solteku ze Windowsa 98SE to on nie obsluguje ;/ poprostu nie da sie zainstalowac sterownikow Via 4in1 i wywala z czego kolwiek po paru minutach ;) narazie na win xp na moim R8500 Powercolor i na duronie 1300 wynik 6430 pkt ... wiec nic nadzwyczajnego ;) ( tak jak moja karta ) zaraz bedziemy sprawdzac jego R9000 :) teraz ide oblukam sisoft sandre system narazie full stable chodz przy instalacji grafiki padl ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 u mnie na ABIT KT7A (kt133a) windows 98 SE wywalał siępo instalacji via 4in1. na zwykłym 98 spox. to lekko dziwne ale "ulepszenia" microsoftu już takie są. ;) testu testuj, dobrze gdyby była możliwość bezpośredniego porównania KT600 z nF2 bo na 2 różnych kompach o nawet identycznych konfigach zdarzają się spore różnice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...