Swimming8912 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Witam mam pytania : Czy oplaca sie kupic karte dzwiekowa do sluchawek hyperx cloud II bo takie mam ? nie mam okreslonego budzetu ale 500- ma byc bo wiecej nie wydam ;) patrzylem na creative sound blaster ale nie wiem czy sie oplaca wogle karte dzwiekowa kupywac moja propozycja to Creative Sound Blaster Z Karta dźwiękowa Asus Xonar DG - karta PCI, System 5.1 - Xonar DG wiem ze jest tutaj duzy roztszal cenowy ale chodzi mi o to zeby jak najmniej wydac ale nie tracic na wydajnosci wiec co polecacie do ceny jakosci ? Edytowane 22 Maja 2017 przez Swimming8912 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 kupywać to na pewno się nie opłaca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swimming8912 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 kupywać to na pewno się nie opłaca... moze powiesz dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...