*Snow* Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 Witam, Potrzebuje kupić laptopa do ok. 1600zł Wymagania: -Asus -Windows 7 Przeznaczenie: - przeglądanie neta, - praca biurowa, - oglądanie filmów w jakości max 720p ;) Wybaczcie wymagania ale to dla upartej kobity ;) nie mam zamiaru jej tłumaczyć, że jest coś lepszego w tej cenie albo że win7 to niekoniecznie najlepszy wybór chociaż z tym drugim to sam nie wiem ;) Proszę o rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2017 niech kupi jakiś błyszczący z marketu, gratis dostanie torbę za 30zł i luz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 wiesz jak ona wie lepiej to zapewne chce "ładnie wyglądający" a wartości techniczne ma gdzieś, to nie ma sensu kopać się z koniem, za tę kwotę z nowych asusa dostanie tylko jakieś energooszczędne gówinko, równie dobrze może kupić używkę za max tysiaka i na jedno wyjdzie wydajnościowo, a pieniążki dołożyć do wakacyjnych wyjazdów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 Panowie luzik ;) ja wszystko wiem ale jak ona się uparła to co poradzę ;) Czyli aktualnie tylko win 10 ? ew. proszę o godną propozycję z Asusa bez systemu w najbardziej zbliżonej cenie... PS. W biedronce kiedyś był taki laptop e-machines, nie pamiętam konfiga ale win7 17" i jakieś w miarę bebechy za 1300zł, mój ojciec używa go od ok. 5 lat i jest bardzo zadowolony, wykonanie jest świetne, nic się nie połamało, zawiasy całe, ekran ok, nie grzeje się, śmiga normalnie itp. także nie ma co też przesadzać ;) Nie do końca też chodzi o wygląd, bo z wyglądu to ładne są SurfacePRo np. ;) chodzi o to, że ona miała kiedyś Asusa, podobał jej się TouchPad, ekran i coś tam jeszcze a np. mojego Lenovo nie cierpi głownie przez TouchPada właśnie i win 10, który faktycznie jest upierdliwy bo aktualizacja nie może się zrobić i łapie zwiechy ;) Także ostatecznie: Jakiś Asus może być bez systemu godny uwagi w najlepszej cenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2017 Do 1 600 zł od Asusa nic sensownego w zasadzie nie ma - 1 model oparty o platformę AMD ( CPU A8-7410M ) i 4 modele z Celeronem/Pentium serii N ,poziom wydajności procków z telefonów a nawet gorzej . Za 1 800 zł jest dopiero ASUS R541UA-DM1287D z dużo lepszym I3 7100U . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2017 Pisałem, że może być bez systemu ;) Ten ASUS R541UA-DM1287D jest w zasięgu :) Dzięki za rady! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...