Watcher Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 serdecznie witam wszystkich którzy klikneli na ten temat. Otórz mam taki mały problem - nie moge znalesc stronki z referencyjnymi biosami do w/w karty. Zna może ktoś jakąś? Czy moze ktos flashowal juz taka karte? Kiedys flashowalem m64 i dalo mi to chyba ze 3 klatki w q3a (z checksum errorem - ale dzialalo :D ), teraz chce pojechac Ti :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Miałem GF4Ti4200 VTD-128 firmy MSI ale Bios'u do niej nie znalazłem nawet na firmowej stronie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Gra nie warta świeczki. A jak karta padnie? Lepiej ją lekko podkręcić, dobrać i skonfigurować porządnie sterowniki. Na pewno trochę zyskasz na wydajności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...