Gość Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Witam. Potrzebuje pomocy z modernizacją komputera. Chodzi mi tylko o jednostkę centralną. Komputer będzie służyć tylko do grania. Z starego PC zostawiam: -SSD Goodram iridium pro 240GB -HDD -ASUS GeForce GTX 1070 ROG Strix 8GB GDDR5 OC -napęd optyczny. -Win10 x64 Zależy mi na: -nowych częściach -OC -dodatkowym chłodzeniu na CPU -obudowie z oknem wraz z oświetleniem LED RGB (midi tower) -w niedalekiej przyszłości podłączeniu drugiego monitora (144hz) -wifi (karta wewnętrzna lub adapter zewnętrzny, modem jest w tym samym pokoju. Chyba że nie warto to podłącze kablem ethernet do płyty głównej.) Po chwili szukania mam już kilka rzeczy: -CPU i7-7700k -RAM Corsair Vengeance LPX, DDR4, 16GB(2x8GB), 3000MHz -obudowa SilentiumPC Aquarius X70T Pure Black Edytowane 8 Lipca 2017 przez Igredios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheStachu12 Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2017 https://www.morele.net/komputery/podzespoly-komputerowe/procesory-45/?konfigurator=konfigurator-zestawu-komputerowego&configId=164148 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trisska Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2017 Płyta główna Asus PRIME X370-PRO + procek Ryzena najlepiej + pamięci Vengeance LPX, DDR4, 16 gb + zasilacz SilentiumPC Vero L1 600 W no i do tego jakąś budę sobie wybierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...