Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Podziwiam poczucie humoru naprawde:) Ja jestem pokojowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Podziwiam poczucie humoru naprawde:) Ja jestem pokojowy moze i tak ,ale Twoje teksty o naszych matkach i porownywanie nas do dresow NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Dobra przepraszam za te glupie dziecinne texty... chcialbym sie tylko jednego dowiedziec czy w starszych duronach (850) dziala drutmod pod athlona xp i durona morgana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Dobra przepraszam za te glupie dziecinne texty... chcialbym sie tylko jednego dowiedziec czy w starszych duronach (850) dziala drutmod pod athlona xp i durona morgana chyba Ci sie posty pomylily.......nie dam sobie niczego za to obciac ale chyba dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_bn Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 No wiem ze to niepasuje ani do tematu ani do rozmowy ale musze wiedziec , a nikt narazie niewie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 weż radka 9100,lepsza wydajność,i wyjśćje tv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 obie karty to kicha kup 9700pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 obie karty to kicha kup 9700pro hehe,no w sumie to masz racje :lol: :lol: :lol: grunt to gadac na temat :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 w sumie jak mi zalatwicie radka 9700pro za cene 9100 to bardzo chetnie wezme - to nie ten przedzial cenowy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiech Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 wszystko zależy od kasy do wydania.radek 9100 ma dobrą wydajność do ceny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 osobiście polecam FAQ ... to odnośnie 2 beznadziejnego pytania pana muchy polecam HB mod ... i lekturke FAKA BOSZE ... tyle na niego najechali ze nie szuka , a on w koło macieju do starszych duronów wystarcza ołówek ... jak by sie przejrzało faq to by sie wiedziało !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Czytajac te wszystkie posty dochodze do wniosq ze dla cIebie najlepszym rozwiazaniem bedzie Gf4. Nie inwestuj w jakies radeony boto szajs.... gf4mx400 z 64bitowa szyna sobie kup!! Tylko uwazaj zebys nie natrafil na jakas wersje 128 boone to sa gorsze nawet od readonów.... I nie suchaj tych innych ciahów co ci radka polecaja bo ci chca tylkonazlosc zrobic i szajs wcisnac..... to tylko doemnie dla ciebie.... ale inniniech sie nie sugeroja :wink: I jeszcze wypasione AGP 8X - buhehehehhehe :!: :!: Zgadzam się całkowicie z przedmówcą :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Czytajac te wszystkie posty dochodze do wniosq ze dla cIebie najlepszym rozwiazaniem bedzie Gf4. Nie inwestuj w jakies radeony boto szajs.... gf4mx400 z 64bitowa szyna sobie kup!! Tylko uwazaj zebys nie natrafil na jakas wersje 128 boone to sa gorsze nawet od readonów.... I nie suchaj tych innych ciahów co ci radka polecaja bo ci chca tylkonazlosc zrobic i szajs wcisnac..... to tylko doemnie dla ciebie.... ale inniniech sie nie sugeroja :wink: I jeszcze wypasione AGP 8X - buhehehehhehe :!: :!: Zgadzam się całkowicie z przedmówcą :!: wiesz.... ja se jaja robilem... i mam nadzieje ze ty tez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ja tam stwierdzam ze takie topici robia sie coraz nudniejsze :/ zapytalby ktos o cos nowego :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 myslicie ze ktos sie przjmie banem szczegolnie ktos kto na forum jest bardzo rzadko? - nie sadze. nie poradzisz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 my i tak nie moderzy - grozic to sobie morzemy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Gratuluje poziomu glowna wygrana jest ban 48 godzinny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...