kowalnik Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Szukam programu z funkcjonalnościami takimi jak tutaj: https://www.vulcan.edu.pl/programy/plan-lekcji-optivum-23 ale bezpłatnego. Chodzi o ustalanie harmonogramów dla większego zespołu z obsługą pomieszczeń i przypisywaniem godzinowym. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2017 Ja wszystkie plany robię w excelu i jakoś mi to nie przeszkadza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Ja wszystkie plany robię w excelu i jakoś mi to nie przeszkadza. Bo to plan oparty o Excel. Nawet w wymaganiach go ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...