berkut Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 http://www.bekkoame.ne.jp/ha/id25302/xp2200_dora.html - ciekawe co na to fani intela :D czekamy na p4 4.5ghz ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Fajnie zakrecili jak patrze na takie rzeczy to zaraz w glowie zaczynaja mi przeskakiwac trybiki odpowiedzialne za konstruowanie wydajniejszego WC hehehe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Nieźle tylko szkoda że żadnych benchmarków nie zrobili. Może ktoś przetłumaczy podpisy pod obrazkami :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 o moj boze !!!!! tak przetaktowac tb1333 o ja cie krece)) szzkoda tylko ze te chlodzenie suchym lodem to chyba nie jest zbyt wygodne ale zato jakie wyniki!!!!! :-) ej wjasnijcie jedna zecz tb niema wsparcia see czyz nie na dole jest tabelka ktora stwierdza ze ten amd xp nie dosc ze niema wsparcia dla sse to jeszcze chodzi jak tb 1333 to by dawalo uuuulllllllaaaaa az nie jestem w stanie uwiezyc ale przy tak minusowych temp dzieja sie cuda! tylko dlaczego wcpuid wykrywa amd xp?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 czlowieku, zastanow sie co ty gadasz... to jest xp2200, thoroughbread.... a puscili go na 1.33 dla jaj........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Hehehe :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 skad wiesz znasz ten jenzyk?? wiem jak nazwe dali stronce ale nie poasuje mi brak wsparcia dla sse i dlatego sie zapytalem bo podobniez xp-peki maja sse , pozatym jaka celowos widzisz w takim chlodzeniu i obnizanu taktowania?? faktycznie musialo im niezle walnac w glowke? nawt jesli sie pomylilem to wynikalo to raczej z logicznego myslenia nizeli ot tak [censored] ze to tb1333 a wynik dla tego proca jaki oni uzuskali to cud czyz nie tak napisalem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 czlowieku, zastanow sie co ty gadasz... to jest xp2200, thoroughbread.... a puscili go na 1.33 dla jaj........ E chyba nie dla jaj tylko zeby pokazac ze udało im sie odblokowac mnożnik (ale moge sie mylic :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 sorry :oops: ja widze cel w underclockingu- moj tb z regoly jest puszczony na na 550 albo 933mhz- poto zeby sie mniej grzal i by jego zywot byl jak nadluzszy- dodam ze mam chlodzenie 2x 120W peltierami/freonem na procu, w zaleznosci od humoru... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 a nie sadzisz ze juz czas pomyslec o czaniczku na suchy lud :-P moze i nie wygodne bo co jakis czas trzeba podsypywac ale zato efektywne)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...