Globus Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Mam Gta3 i mi ścina mimo że mam zalecane wymagania Jaka Jest przyczyna ścinania Mój config Celeron 500, 128 ramu, riva tnt2 m64 32mb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 chłopie trudno żeby nie masz rive tnt i jeszcze nie słyszałem żeby komuś chodziło płynnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 AAAAAAARRRRHHHA HAHAHHAHAHAHH minimalne wymagania hahaha grta3 u mnie sie tnie z kad te minimalne wymagania zes zczytal))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Slaby typ :!: on chce zeby na tnt 2 i 500 mhz plynnie chodzilo GTA!! Buahahah!! jak tu ludzie maja problem z geforce 4mx i 1300 mhz!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 a te wymagania sa na stronie producenta... ale to sa wymagania zeby gra sie wogule uruchomila... a nie zeby bylo mozna grac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 tak tez sadzilem ale po co komu minimalne startowe wymagania skoro widzi co piata klatke czy to nie jest jeden ze sprytnych chwytow reklamowych ktore maja na celu zwiekszenie sprzedazy??! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 kurde to bylo tyle razy wlkowane ! masz zamalego i ci przycina ! kup sobie pompke ! czy cos ! a tak powaznie ! to jak ma ci chodzic na takim szrocie ?? heh ludziom to juz odbija ! a glownie programista ze nie optymalizuja kodu ! tylko robia wszystko na odwal sie ! zeby kasa szybciej splywala ! ale cuz takie jest zycie ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 tak swoja droga to punkt dla ciebie globus) dalem sie wciagnac ale jak muglbym sie powstrzymac :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 no nie?? tez nie moglem powstrzymac sie zeby nieodpowiedziec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 mi gta 3 nie skacze na voodoo 3 3000 + amd athlon 1.33 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 aha, rodzailka to 800x600 ale w 1024x768 tez nie skacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 U mnie jest tak samo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 a moze mi ktos wytlumaczyc zwiezek tematu a problemu ? bo ja nie kapuje ! co ma minetor do gta3 ? ale moze aj ciemny jestem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 wiesz umnie w zasadzie tez sie da grac ale niemoge powiedzie ze przy 640x480x16 to caly czas mam ponad magiczne 25fps zazwyczj jest ich cos pod sto ale co z tego jak spad do 18(( w 1024x768x32 tez moge pograc ale te 18fps zdaza sie czesciej wiec .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 A u mnie chodzi zajebiście 8) Wypowiedzi pana Globusa nie będę komentował ale widać nie za bardzo kapuje o co chodzi w zalecanych wymaganiach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 u mnie chodzi plynnnie ale przy najslabszych ustawieniach tnie sie tylko jak cos odczytuje z dysku (mam wgrana na mojego przenosniaka - u6) i to raczej zadko ogolnie - DA SIE GRAC !!!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Mi chodzi znośnie w 800x600 poniżej 25 fps nie schodzi, ale przez pierwsze 6 minut przycina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Mam Gta3 i mi ścina mimo że mam zalecane wymagania Jaka Jest przyczyna ścinania Mój config Celeron 500, 128 ramu, riva tnt2 m64 32mb slideshow mastah 8) aha i dlaczego ten post nazywa sie monitor 17 hehehehehehehe? uehhehehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Faktem jest że gra jest troche fps-żerna,ale tak zawsze było i bedzie ze nowe gry beda wymagały coraz mocniejszego sprzęciora!U mnie spoks na 1024. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 I z czego się śmiejecie. Widać, że kolo dopiero zaczyna się bawić w te klocki i dlatego mu głupoty wychodzą. Wstydźcie się. Zamiast wytłumaczyć grzecznie to od razu brecht. Jestem ciekaw jak to było z wami na początku. Panowie! Choć trochę wyrozumiałości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 I z czego się śmiejecie. Widać, że kolo dopiero zaczyna się bawić w te klocki i dlatego mu głupoty wychodzą. Wstydźcie się. Zamiast wytłumaczyć grzecznie to od razu brecht. Jestem ciekaw jak to było z wami na początku. Panowie! Choć trochę wyrozumiałości.Nic nie mówię ale kiedy dostałem pierwszego PCta a było to hen hen w 1994 czy 5 roku i ja taki mały szczyl patrząc na wymagania systemowe doskonale wiedziałem że to tylko opis sprzetu na któym wogule sie włączy gra ja nie wiem jak inni moze ja jestem genialny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Faktem jest że gra jest troche fps-żerna,ale tak zawsze było i bedzie ze nowe gry beda wymagały coraz mocniejszego sprzęciora!U mnie spoks na 1024. mi też chodzi płynnie w 1024x768x32x85Hz :mrgreen: a tak na poważnie to gdzie sprawdzić fps :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 mi tez GTA3 skacze, u qmpla na Athlonie TB 1.4 Rivaie vancie i 512 MB ramu skacze :) ps. a czemu topic "monitor 17" ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Jak ma rive to sie nie dziwie... Swoja droga to dziwne, ze przy niezlym sprzecie taka grafa... Bezsensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Jak ma rive to sie nie dziwie... Swoja droga to dziwne, ze przy niezlym sprzecie taka grafa... Bezsensu zgadzam się. przynajmniej jakieś gf2ti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...