Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

kurde to bylo tyle razy wlkowane ! masz zamalego i ci przycina ! kup sobie pompke ! czy cos !

a tak powaznie ! to jak ma ci chodzic na takim szrocie ?? heh ludziom to juz odbija ! a glownie programista ze nie optymalizuja kodu ! tylko robia wszystko na odwal sie ! zeby kasa szybciej splywala ! ale cuz takie jest zycie ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz umnie w zasadzie tez sie da grac ale niemoge powiedzie ze przy 640x480x16 to caly czas mam ponad magiczne 25fps zazwyczj jest ich cos pod sto ale co z tego jak spad do 18(( w 1024x768x32 tez moge pograc ale te 18fps zdaza sie czesciej wiec ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie chodzi plynnnie ale przy najslabszych ustawieniach

tnie sie tylko jak cos odczytuje z dysku (mam wgrana na mojego przenosniaka - u6) i to raczej zadko

ogolnie - DA SIE GRAC !!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Gta3 i mi ścina mimo że mam zalecane wymagania Jaka Jest przyczyna ścinania

Mój config

Celeron 500, 128 ramu, riva tnt2 m64 32mb

slideshow mastah 8)

aha i dlaczego ten post nazywa sie monitor 17 hehehehehehehe? uehhehehehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I z czego się śmiejecie. Widać, że kolo dopiero zaczyna się bawić w te klocki i dlatego mu głupoty wychodzą. Wstydźcie się. Zamiast wytłumaczyć grzecznie to od razu brecht. Jestem ciekaw jak to było z wami na początku. Panowie! Choć trochę wyrozumiałości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I z czego się śmiejecie. Widać, że kolo dopiero zaczyna się bawić w te klocki i dlatego mu głupoty wychodzą. Wstydźcie się. Zamiast wytłumaczyć grzecznie to od razu brecht. Jestem ciekaw jak to było z wami na początku. Panowie! Choć trochę wyrozumiałości.

Nic nie mówię ale kiedy dostałem pierwszego PCta a było to hen hen w 1994 czy 5 roku i ja taki mały szczyl patrząc na wymagania systemowe doskonale wiedziałem że to tylko opis sprzetu na któym wogule sie włączy gra ja nie wiem jak inni moze ja jestem genialny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktem jest że gra jest troche fps-żerna,ale tak zawsze było i bedzie ze nowe gry beda wymagały coraz mocniejszego sprzęciora!U mnie spoks na 1024.

mi też chodzi płynnie w 1024x768x32x85Hz :mrgreen:

a tak na poważnie to gdzie sprawdzić fps :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...