Gość Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Cześć, Mam problem z laptopem Lenovo ThinkPad E550. Problem polega na tym, że ów laptop przy starcie od razu przechodzi do trybu diagnostyki. Dzieje się tak przy każdym starcie, jestem w stanie przejść do boot menu i wybrać uruchomienie z HDD i system się normalnie uruchamia (chociaż nie za każdym razem jestem w stanie to zrobić bo laptop gdzieś ma naciskanie na klawisze). Tak samo z możliwością wejścia do BIOSu. Macie jakiś pomysł co zrobić żeby laptop startował normalnie? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 Jakie dyski, napędy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2018 Po wielu próbach, walkach, przeistalowaniach systemu i innych niepotrzebnych próbach okazało się, że winna jest klawiatura, a konkretniej wciśnięty przycisk F10. xD Może komuś się przyda kiedyś ta informacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...