lucreey Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Witam, planuję zakup monitora do pracy oraz w wolnym czasie gier i edycji zdjęć. Nie mogę jednak zdecydować się który wybrać. W oko wpadły mi te dwa Benq PD2500Q oraz Dell U2518D z czego bardziej nastawiam się na Benq. Wszelkie dobre rady oraz recenzja mile widziane Nie chcę i nie mogę przekroczyć 1500 zł. Musi to być 1440p PC: i7 4790 oraz gtx 1070, 16b ram Pozdrawiam! Edytowane 18 Stycznia 2018 przez lucreey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucreey Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2018 Co przemawia za tym Dell ? jakieś plusy albo minusy tego Benq ? Jakieś uzasadnienie :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucreey Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Tak to widziałem wypada super okej, raczej szukam osoby która ma ten monitor i jest w stanie coś powiedzieć po jakimś czasie użytkowania. Edytowane 19 Stycznia 2018 przez lucreey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...