mati972 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Witam! Od jakiegoś czasu uczę się projektowania stron www. Mam problem z podpięciem css.Wpisuję linijkę link rel="Stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> ale to nic nie daje. Co robię niepoprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 może plik masz w złym miejscu bądź niepoprawne rozszerzenie (pliki twórz poprzez edytor notatnik++ sublime, bracket itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati972 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 tworze w notepadzie +. chciałem wrzucić tu te pliki ale niestety nie sa akceptowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Podaj strukture plikow, tj ten do ktorego dorzucasz css jak i sam css + fragment kodu gdzie podpinasz syle.Wysłane z mojego SM-G950N przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...