Trendzik Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Witam Mam właśnie taki procesor ! I mam pytanie ! 1. Procek nagrzewa się do temperatury 47 stopni !! Czy to dużo ?? Dzisjaj w ten upalny dzień mi się tak nagrzał bo jak jest troche chłodniej to mam gdzieś 43-45 stopni !!! Jakiej granicy nie może przekroczyć ??? Ile najwięcej może się nagrzać procek ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Czlowieku litosci... Troche wysilku, poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Nie znam się na tym prawie ! I pytam bo nagrzał się do 47 stopni i nie wiem czy to dużo czy nie! I czy trzeba coś z tym robić ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a silnik mojego golfa grzeje się do powiedzmy do 95*C. czy to dużo ??? poszukaj, są tematy o max temp dla athlona i o tym, ile powinien mieć żeby pochodzić dłużej niż miesiąc. 47 to nie jest dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Deja Vu ... Temp. jest ok ... mi dzisiaj wzrosla o 5*C (w pokoju mam prawie 30*C :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Nie jest chyba tak źle z tempami, ale mogło by być lepiej jakiego używasz wentyla i czy posmarowałeś rdzeń pastą?? Ja na twoim miejscu bał bym się granicy 80C bo od 90 C procek moze się zwalić Widziałem kiedyś na tomsHardware filmik w którym podczas robienia jkiś operacji kolo zdjął wentyl i tem o ile dobrze pamiętam wzrosła przez kilka sekund do 300C, ale pewien nie jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 nie przejmuj sie ja mam kolo 58 stopni a mam athlona 1,7Ghz i mi dziala wiec raczej nic Ci sie z nim nie stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja też teraz ciepło i jak pogram to koło 57 stopni mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 to i tak dobrze ja jak gram to od 60-65 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Nie znam się na tym prawie ! I pytam bo nagrzał się do 47 stopni i nie wiem czy to dużo czy nie! I czy trzeba coś z tym robić ! top ze sie na tym nie znasz to nie znaczy ze nie umiesz wcisnac przycisku szukaj i wpisac "temperatura" jako topic wyszukiwania - jak rpzebrniesz przez wyniki to juz sie bedziesz toche znal - a dodatkowo w ciagu ostatnich dni takich topicow bylo kilka oczywiscie istnieje mozliwosc ze nie ptrafisz wcisnac "szukaj" ale wtedy ne przejmuj sie temperaturka - spakuj kompa i oddaj do sklepu - moze trafi do lepszego wlasciciela :/ PS jamam od 45-55C i jakos proc zyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...