tydraniu Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Witam serdecznie Powiedzcie proszę, jaki jest najprostszy sposób instalacji win10 na dołożonym już po zakupie laptopa dysku ssd formatu m.2? na lapku jest zainstalowany win10 na partycji C, oprócz tego zrobiona jest malutka partycja D z recovery. mam już przygotowanego pendrive z obrazem win10. ale co z kluczem? co z sterownikami? do tej pory ogarniałem sobie wszystko z wersją pudełkową win7, nie było żadnych problemów. ale win7 zostaje na PC, zresztą z tego co czytałem to na niektórych nowszych laptopach jest problem z sterownikami jeśli jest zainstalowany win7 Edytowane 26 Lutego 2018 przez tydraniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2018 Najprościej to sklonować system , albo z pomocą narzędzi dołączonych do SSD albo z pomocą innego softu - Clonezilla albo Acronis True Image . Chyba że koniecznie chcesz instalować system od nowa na SSD , klucz powinien być zaszyty w biosie , sterowniki albo system zainstaluje / pobierze z neta albo trzeba będzie samemu to zrobić . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...