2by4 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Piszę w imieniu kolegi przyznam szczerze, że sam trochę boję się ponosić odp za udzielanie mu rad dlatego tez postanowiłem to pytanie skierować do Was kumpel ma obecnie: ECS k7s5a amd duron 1,2 128 dimm sdram /133 gforce 2 mx 400 win xp sprzet od pewnego czasu zaczol bardzo wolno chodzic dlatego tez zostaja podjeta decyzja o modernizacji od czego zaczac? wymiana procka - jaki mozna max wsadzic do tej plyty i czy jest sens? czy zakup dodatkowej pamieci cos pomoze? ędę wdzięczny za każdą pomoc pozdrawiam b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Proponuje przeniesc to do dzialu "SPRZET" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Piszę w imieniu kolegi przyznam szczerze, że sam trochę boję się ponosić odp za udzielanie mu rad dlatego tez postanowiłem to pytanie skierować do Was kumpel ma obecnie: ECS k7s5a amd duron 1,2 128 dimm sdram /133 gforce 2 mx 400 win xp sprzet od pewnego czasu zaczol bardzo wolno chodzic dlatego tez zostaja podjeta decyzja o modernizacji od czego zaczac? wymiana procka - jaki mozna max wsadzic do tej plyty i czy jest sens? czy zakup dodatkowej pamieci cos pomoze? ędę wdzięczny za każdą pomoc pozdrawiam b Sprzęt Ogólne forum o sprzęcie. Co kupić, co do jakich zastosowań itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free5tyler Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Od zliczenia pieniędzy w skarbonce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 ...i przedstawieniu nam swoich oczekiwan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 sprzet od pewnego czasu zaczol bardzo wolno chodzicczary ? :D porzadny reinstall, dobrze skonfigurowac i nie ruszac. dokupic ramu, przy tym procku to min/max :) 256. grafiki nie ruszaj, ja na takiej jade do dzis i wszystko mi chodzi 8) ps. do zobaczenia w dziale >sprzet< :) "Ogólne forum o sprzęcie. Co kupić, co do jakich zastosowań itp." :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...