Marcin_gps Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Mam film skompresowany divx'em 3, w ktorym dzwiek jest opozniony o 3 sekundy w stosunku do obrazu. Jakim programem to zrobic i jakiej funkcji uzyc? z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 uzyj Virtual Dub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ale jaka opcje, bo sie gubie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Audio > Interleaving > Delay audio track Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Audio/interleaving Ale radze o tym poczytac na divx.pl bo watpie aby to pomoglo. Film sie rzadko rownomiernie rozjezdza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja mam to samo i wlasnie teraz kombinuje jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...