Gość Rafwol9027 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Witam w starym komputerze padła mi karta graficzna GeForce GT 9800 w związku z tym przymierzam się do zakupu MSI gt710 2GB ale nie wiem czy to będzie działać pod płytą główną Asus p5k l m n i procesorem Intel zasilaczem 500 w ATX Feel III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Chcesz pierwszą lepszą kartę czy w miarę wydajną kartę ? Nowe czy używane karty ? Jak chcesz dobrą kartę to szukaj używek na allegro - HD7750 / HD7770 , GT710 to totalny lowend z szyną 64-bit i pamięci GDDR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Napisz, czego oczekujesz od grafiki. Czy do gier, czy do internetu i video, czy tylko do pakiety biurowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafwol9027 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Tak naprawde to chcę to zrobić jak najmniejszym kosztem to jest krótkoterminowe rozwiązanie na trzy cztery miesiące góra pół roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Ale jaki cel komputera na te 3-4 miesiące? Czy grafika potem do przełożenia na nowy komputer? Napisz też jakie wejścia obsługuje twój monitor. D-SUB, DVI - I, DVI - D, HDMI, DP ? Jaki masz OS? Edytowane 22 Maja 2018 przez barwniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafwol9027 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Szukam po prostu jak najtanszego zamiennika żeby móc przegladac internet i ogladac filmy w fullhd a czekam na obniżki kart graficznych by zlożyć nową jednostkę wyjscie obojetne hdmi czy dvi winows 7 64 bity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Jak to ma być pierwszy lepszy zamiennik to z nówek ta MSI GT710 1GB za 150 zł albo XFX HD6450 1GB za 155 zł Z używek - HD5450 za grosze na allegro / olx , ceny sprawnych kart zaczynają się juyż od 15 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafwol9027 Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 No właśnie o to mi chodziło dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2018 Napisz jaką dokładnie masz płytę , część płyt na chipsecie serii G ma intergrę - nie jest do super mocne IGPU ale do wyświetalnia obrazu wystarczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...