Kamen Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Siema. Chciałbym jakąś bezprzewodową za około 100 zeta:Logitech K360 Logitech K270 Modecom MC-700W Myślałem jeszcze o jakiejś taniej podkładce pod mysz.Taka? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 5 godzin temu, Kamen napisał: Siema. Chciałbym jakąś bezprzewodową za około 100 zeta:Logitech K360 Logitech K270 Modecom MC-700W Myślałem jeszcze o jakiejś taniej podkładce pod mysz.Taka? Z góry dzięki za pomoc. Jakieś konkretne zastosowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamen Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 (edytowane) Hmm, raczej ogólne, chociaż dość dużo piszę w Wordzie. Z gierek głównie MOBY, ale minimalne opóźnienie mi nie przeszkadza. Byleby nie gubiła sygnału przy odległości 20 cm od odbiornika (problem obecnej klawiatury, co prawda pomiędzy klawiaturą a komputerem jest blat biurka, ale to nadal słabo). Edytowane 3 Lipca 2018 przez Kamen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 10 minut temu, Kamen napisał: Hmm, raczej ogólne, chociaż dość dużo piszę w Wordzie. Z gierek głównie MOBY, ale minimalne opóźnienie mi nie przeszkadza. Byleby nie gubiła sygnału przy odległości 20 cm od odbiornika (problem obecnej klawiatury, co prawda pomiędzy klawiaturą a komputerem jest blat biurka, ale to nadal słabo). W takim razie z miejsca skreślam K360 i wynalazki tego pokroju. Mam tą i K400r i obie do pisania nadają się tak samo dobrze jak do zbierania truskawek u niemca. Jedynie jakieś tam poklikanie w przeglądarce czy podpięcie pod konsole lub przystawkę pod TV. Może ta 270, ale znając kreatywność tej firmy to wszystkie od środka to to samo w innej obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamen Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 To jaką mógłbyś zaproponować w przedziale za około ~130 zł? Tego Modecoma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...