EmilOlb83 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Cześć zakupiłem 2 dni temu płytę ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING i nie działa podświetlanie RGB na płycie co możne być powodem tego? Na filmikach na YT zaraz po włączeniu świeci na rożne kolory a u mnie tego brak czyżby coś z płyta? W biosie funkcja RGB LED lighting jest niedostępna Edytowane 8 Lipca 2018 przez EmilOlb83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Obstawiam ErP o którym komunikuje sam opis na dole. To funkcja oszczędzania energii i musisz ją mieć wyłączoną żeby ledy odpalały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilOlb83 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 (edytowane) Już się tym bawiłem nie pomogło :-( program AURA w ogóle mi nie wykrywa płyty głównej a w biosie RGB LED LIGHTING nieaktywne :-( Edytowane 8 Lipca 2018 przez EmilOlb83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 A pokaż te opcje zarządzania energią w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilOlb83 Opublikowano 8 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2018 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Mam ta sama plyte. U mnie wszystko dziala od momentu wgrania aury i tam sobie moge zmieniac kolorki i pulsacje. Chociaz u mnie paski i wentylatory LED sterowane sa przez obudowe, od asusa dziala mi tylko podswietlenie tego radiatora kolo procesora, pod plyte nie mam podlaczonych zadnych podswietlen. Jaka masz wersje BIOS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilOlb83 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Mi wogole nie swieci ten radiator nawet aura go nie wykrywa a bios zaktualizowalem do najnowwzej wersji i tez nie pomoglo . Napisałem do asusa kazali zareklamować płytę dostane nową miałem widocznie pecha :) A powiedz mi przy składaniu kompa automatycznie te podswietlanie było włączane zaraz po 1 uruchomieniu kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydor Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Niestety teraz to nie pamietam, czy odrazu czy po wgraniu aury. Natomiast robilem reinstall win wczoraj i dopiero podswietlenie wlaczylo mi sie po wgraniu aury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilOlb83 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Temat do zamknięcia problem rozwiązany :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 2 godziny temu, EmilOlb83 napisał: Temat do zamknięcia problem rozwiązany :-) To może byś napisał co zrobiłeś żeby został ślad na przyszłość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilOlb83 Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Nowa płyta a okazało się ze wtyczka pod tą plastikowa obudowa była nie dociśnieta. Edytowane 14 Lipca 2018 przez EmilOlb83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domonik Opublikowano 19 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2019 Mam tą samą płtę i ten radiator działał a potem przestał i wejścia rgb dają kolor biały a żadne oprogramowanie nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbin Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2020 (edytowane) Dominik.I co było przyczyną?.U mnie na tej płycie też przestało świecić logo,świeci tylko taśma RGB na biało. Edytowane 29 Listopada 2020 przez Balbin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...