Gość doc Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Witam Dzisiaj niechcacy skasowalem swoja liste plikow do sciagniecia z Kazy :( Gladiatora sciagalem 3 tygodnie :!: i zostalo mi tylko 200 godzin do konca :? :cry: . Oprocz tego full muzy, programow i filmow. Na domiar tego, wszystkie pliki 'tymczasowe', ktore Kazaa zapisuje na dysku sa, ale nie potrafie ich przywrocic do listy. Jesli mozna, to jak to zrobic :?: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Obawiam sie, ze nie mozna tego przywrocic, bo sam mialem taki przypadek... Jezeli pliki download*.dat zostaly skasowane, to bedziesz musial ciagnac to od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 w kazaa lista sa pliki, a jak one poszly to nic nie zdzialasz :? 200h ? przez walkie-talkie to sciagasz czy jak ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ale te pliki *.dat sa :!: Jak mam zmusic Kaze do odzyskania tych plikow (np. podajac 'sciezke dostepu'). Jak :?: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 koza powinna je zauwazyc po wskazaniu katalogu z nimi jako miejsca na download, to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Sorry ze sie wpierdalam ale nie chce zakladac nowego tematu ;) Ostatnio mialem reinstall windy i chcialem od nowa zainstalowac kaze ale przy instalacji bylo napisane ze zgadzam sie na instalacje cydoroow spyware'ow i innych tego typu gowien. A sie nie zgadzam ;P A kazaa lite jest do kitu bo po restarcie kompa nie ma pliku ktory poprzednio sciagnalem do okreslonego miejsca. I co mam zrobic ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 zainstaluj adaware, dobrze skonfiguruj k-lite. skoro temat o kozie to nie bede sie tutaj wypowiadal co o niej ;) mysle :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 do sciagania mp3 jest najlepsza ....do reszty raczej srednia (k++ fkors) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 do sciagania mp3 jest najlepsza ....do reszty raczej srednia (k++ fkors):) moze pojedynczych i malo popularnych. polecam zerknac na slsk (mp3 dobrej jakosci) i emule (pelne albumy dobrej jakosci) :) brak fake i tandety. na kozie jest pelno smieci. ale jak kto lubi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Kazy uzywam do zasysania teledyskow i programow. phranzee: popatrz jak sie wycwanili z ta kaza, pisza ze mam wylaczyc oprogramowanie typu adware bo unable to install kaza :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 "]Kazy uzywam do zasysania teledyskow i programow. phranzee: popatrz jak sie wycwanili z ta kaza, pisza ze mam wylaczyc oprogramowanie typu adware bo unable to install kaza :twisted: LOL :lol: ;) a jak juz w temacie zdolnosci nadprzyrodzonych kazaa to nie zauwazyles ze strasznie zwalnia system ? cos tam sobie przelicza :) moze jeszcze raz sprobuj k-lite ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 do sciagania mp3 jest najlepsza ....do reszty raczej srednia (k++ fkors) Kaza jest dobra ale raczej do czegos innego.. Np. do wypier**nia ja w kosmos jest idealna... :D BTW Pit pewnie nic nowego Ci nie powiem ale poszukaj na DC++, jest pare takich hubow gdzie sa POTWORNE ilosci muzyki liczone w grubych terra bajtach. Chyba nie bylo czegos z muzyki czego nie znalazlem na DC lub na paru warezowych stro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 wiem wiem....kazdy lubi co innego .... uzywam i dc i mula i irca ....kazdego do czego innego w zaleznosci czego szukam akurat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...