Michnik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Składam właśnie kompa na takowej z prockiem 1700+ i mi nie wstaje na 133MHz tylko na 100 ciągle. Jak dam zworkami lub biosem 133 to juz się nie budzi. Sflashowałem na najnowszy bios przed momentem i jest to samo. Jakieś rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 obsługuje wsio do magistrali 166(333) czyli z tym antkiem nie powinna miecproblemu. Jakie masz tam pamiątki, moze proc ukruszony moze sie grzje za bardzo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 obsługuje wsio do magistrali 166(333) czyli z tym antkiem nie powinna miecproblemu. Jakie masz tam pamiątki, moze proc ukruszony moze sie grzje za bardzo? Nic z tych rzeczy, Mam kilka sztuk Athlona 1700+ i jest to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...