trifek Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2018 Witam serdecznie, Szukam dobrej zewnętrznej nagrywarki do MacBooka na USB (najlepiej USB3). Przeglądałem różne sklepy i jest bardzo dużo modeli w budżecie 80-110 zł i nie wiem co wybrać :( Możecie coś polecić coś ciekawego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekwsrod Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) Udało Ci się coś wybrać? Mam podobny problem. Nie zależy mi na nagrywaniu, tylko na odczycie. Trafiają mi się czasem płyty DVD (czy warto też Blueray?), z których chciałbym zgrać dane, a nie mam jak. Edytowane 3 Listopada 2018 przez tomekwsrod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trifek Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2018 tak, kupiłem: LG GP57EW40 BIAŁY i póki co sprawdza się super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...