Macen11 Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Witam wszystkich, ma 2 miesiące temu składałem komputer (Komputronik) zamontowali mi jakiś gówniany zasilacz zamiast tego co chciałem, no i dzwoniłem o to żeby to zmienili miesiąc temu i dalej nic, za każdym razem jak dzwonię do sklepu mówią że będzie w przyszłym tygodniu i tak już minął miesiąc, jak to możliwe żeby Komputronik ściągał zasilacz MIESIĄC ponad, jak ich przyśpieszyć, może inspekcja handlowa? Aha, miesiąc ściągają a gdzie tam jeszcze żeby kurier po to przyjechał.... Edytowane 26 Września 2018 przez Macen11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonadycznyStanley Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2018 Możesz zarządać zwrotu pieniędzy i oddać im, samemu kupić gdzie indziej i zamontować. Tylko nie wiem co i jak kupiłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macen11 Opublikowano 27 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2018 12 godzin temu, MonadycznyStanley napisał: Możesz zarządać zwrotu pieniędzy i oddać im, samemu kupić gdzie indziej i zamontować. Tylko nie wiem co i jak kupiłeś Zasilacz chciałem be quiet! Straight Power 11 650W a zamontowali mi zasilacz Thermaltake Smart Pro RGB 650W (PS-SPR-0650FPCBEU-R) totalny syf, głośny że szkoda gadac, z RGB, nie wiem po co komu RGB w zasilaczu? Ale mniejsza z tym, chciałem be quiet jak i cały komplet, cicha jednostka a tu zasilacz jakiejś gównianej firmy Thermaltake co psuje cała rozgrywkę.... Komp za ponad 10k a oni takie coś odpier..... Już nie wspomnę o tym że na kompa czekałem ponad miesiąc, a Komputronik w cale taniej nie ma w porównaniu do konkurencji... Dajesz zarobić sklepowi a oni po prostu zlewają klienta i mają go w [gluteus maximus]. Następnym razem jak będę składał to zamówie części i mam gdzieś te ich gównianą usługę montażu, przynajmniej wiem co montuję. Nie wiem jak w innych sklepach ale Komputronik to po prostu totalny syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...