wrobsipl Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2018 Witam posiadam Laptopa Compaq model Presario CQ57 z Norwegi i mam problem z uruchomieniem go. Mianowicie chodzi o to że laptop włącza się tylko przez klawisz F5 i przechodzi do jakiejś pre instalowanej aplikacji HP QuickWeb. Nie reaguje na przycisk power on. Generalnie można wyjść później do windows ale chciałem jakoś to wyłączyć w bios czy gdzieś, żeby normalnie komputer włączać przyciskiem Power. Nie mogę wejść do bios żeby sprawdzić czy można z tego poziomu wyłączyć Quickweb. Do windows nie mogę wejść ponieważ jest hasło którego nie dostałem od poprzedniego właściciela, dlatego dodatkowo jeszcze reinstalacja systemu Jakieś sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2018 Spawdz opcje : Nacisnij power a pozniej jakiś klawisz np głośność ( mutlimedia ) Kiedyś tak miałem w Toshibie ... power i np Play to startował ... naprawiłem płytę po długiej analizie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobsipl Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2018 Wejść w bios problem jest taki że nie mogę bateria raczej sprawna laptop trzyma ustawienia. Mogę przejść z tego quickweb do win 7 home edition tylko nie znam hasła , jakby znał to już bym sobie odnowa wszystko wgrał a tak jest problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...