Gość Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 Witam serdecznie! Od 4 dni zauważyłem, że z moim GTX co się dzieje nie tak. A mianowicie kilka minut po włączeniu kompa, osiąga temperaturę 63-65C i cały czas kręcą się wentylatory. Dodam, ze takie temperatury osiągał przy wymagających grach, zaraz po wyłączeniu gry temeratury spadały do 40-45C i przechodzila w tryb pasywny lub wentyle na minimum. A teraz tak się robi przegladając neta i cały czas się utrzymuje. Co to może być za problem i czy takie coś ewentualnie nadaje się na reklamację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycyn Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 Masz wirusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 Bardzo możliwe coś mi kiedyś, wyskoczyło w avg jak kliknąłem na coś przeglądając neta. Zrobię dzisiaj formata i napisze jaki będzie tego efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 Format nie jest konieczny. Wystarczy wejść w Menadżera Zadań "procesy" i tam sprawdzić, co jest aktywne dla grafiki. Pewnie bitcoin się zagnieździł. Można go usunąć ręcznie, po co od razu format ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 Nie rób formata ! Pobierz sobie roguekiller x64 i zeskanuj. Miałem takich już kilka,trojan kopiący kryptowaluty,wszędzie pełno tego gówna. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2018 tak jak pisaliście Panowie, to chyba był jakiś bitcoin. Problem rozwiązany, karta pracuje tak jak przedtem. Temat do zamknięcia. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...