robertsup Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 Muszę kupić nowy monitor wymagania 27-32" 4k (nie tn) 3 lata gwary Budżet 2000zł maks. preferowany sklep komputronik, proline, morele w tej kolejności (po ostatnich przebojach z zakupem zasilacza u nich boję się u nich zamawiać) i do tego rtx 2070 budżet maks 2500+-100 koniecznie dual slot i minimum dwa wentylatory 3 lata gwary z monitorów wpadły mi w oko aoc u3277pwqu i u 27pqu bo wym budżecie nic ciekawszego nie widzę ale na oczy w realu nie widziałem wiec proszę o opinie ludzi co mieli kontakt a co do gpu to strasznie trudno znaleźć modele dual slot i to takie które byłyby we sklepach (np evga ma mieć taki model ale u nas posucha) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwniak Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Dla 4k, gdzie 60fps będzie gwarantowane w każdej grze to RTX 2070 za słaby. RTX 2080Ti minimum z CPU 16 linii lub SLI na x299. Edytowane 25 Października 2018 przez barwniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2018 budżetu nie mam z gumy wiec musi tyle kasy wystarczyć tym bardziej że to pod zestaw na ryzenie wiec vega odpada, ze wględów podatkowych nie mogę przekroczyć budżetu, do gier owszem byłoby mało na monitor ale jako jednostke uniwersalną do pracy 4k i do gier narazie w fhd (planuje drugi monitor za jakiś rok 2 i mam nadzieje że wyjdzie do tego czasu jakiś 4k 120hz w rozsądnej cenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...