zaaw Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 Witam.Tak jak w temacie komputer ciągle sje resetuje. Myślę że sam zepsułem płytę główną ponieważ wydaję mi się że coś nie poszło tak z przestawieniem zworki i po resecie biosu komputer ma takie objawy.I5 3450Asus r9 270xPatriot 2x4gbSiletiumpc vero m2 600w 80+bronzePlyta główna jakiś noname h61h2-lm3 v1.2Próbowałem już praktycznie wszystkiego i wydaje mi się że to właśnie płyta padła ale wolę sie upewnić.Pozdrawiam Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 13 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) A co za zworki przestawiałeś na tym ECSie? Czyżby CLR_CMOS? :D Powróciłeś do poprzednich ustawień? Na ekranie coś się pokazuje w ogóle przed restartem? Jakieś dźwięki? Edytowane 13 Listopada 2018 przez goral2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...