hef44 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 Witam, powoli przymierzam się do modernizacji kompa, już wybrałem płytę główną, procesor i teoretycznie zasilacz jakim miałby być Thermaltake Toughpower Grand RGB - 750W. Chciałbym też kupić chłodzenie wodne i tutaj właśnie nie wiem czy każde będzie pasowało do mojego Zalmana MS800. Zastanawiam się nad Krakenem x62 lub be quiet! silent loop 280. Co do nowego procka i płyty to i9 9900k i MSI Z390 ACE, jesli mielibyście jakieś sugestie co do lepszego zasilacza w podobnym przedziale cenowym bardzo proszę o podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2019 Twoja obudowa to zdecydowanie starsza sztuka.Trudno coś na pewno stwierdzić ale z tego co widać skoro ma miejsce na dwa wentylatory 120 mm na topie to może jakieś AIO tam wejdzie.Weź tego Krakena bo lepszy i zobaczysz czy styknie.Jak nie to go zwrócisz na te 14 dni jakie będziesz miał.Jedyna opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...