Skocz do zawartości
xequo

radeon 9200 i pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

moze moje pytanie wygladac troche lamersko no ale cóż trudno... w razie czego mnie zlinczujecie :wink: . otóż bylem w sklepie kupic sobie karte radeon'a 9200 i facet mówi ze jest z tv out/in. ale na pudelku nic nie pishe o tv in. i tu mam pytanie czy mozna sprawdzic czy kasrta jest wyposazona w tv in nie podlaczajac jej do telewizora czy czegos tam ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem jak nie widzisz, chyba go nie ma a na pudelku pisze ze jest? VIVO to 2 wejscie na monitor..... dostajesz taka przejsciowke i do 1 karty mozesz podpiac 2 monity.....

Jesli go nie widzisz to widocznie go nie ma i to oznacza ze cie cos w sklepie owalili...... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem jak nie widzisz, chyba go nie ma a na pudelku pisze ze jest? VIVO to 2 wejscie na monitor..... dostajesz taka przejsciowke i do 1 karty mozesz podpiac 2 monity.....

Jesli go nie widzisz to widocznie go nie ma i to oznacza ze cie cos w sklepie owalili...... :?

A mi sie wydawalo ze VIVO to "Video-In, Video-Out". A to o czym mowisz to DVI 8O Ale moze sie myle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi sie wydawalo ze VIVO to "Video-In, Video-Out". A to o czym mowisz to DVI 8O Ale moze sie myle...

Masz racje, powaliło mu się z DVI. VIVO to dokładnie to co napisałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xequo

Dlaczego masz tak mało 3dmarków? Ja na 800 i gf4mx420 mam 3000pkt.

bo muj komp jest jakis rabniety plyta gluwna z przemytu... mojemu tacie takiego shita wsadzili ze hoho... karta graf hodzi na agp2x nie mozna wlaczyc fw i sba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo proste kazda katra ktora ma wyjscie s_video ma albo  2 rzędy pinow (TV-OUT) albo trzy rzędy (TV OUT i TV IN)

dzieki vespereq :D okazalo sie ze mam VIVO ale jestem happy. myslalem ze mam tylko tv-out w koncu ta karte mam za 260zyta :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...