xequo Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 moze moje pytanie wygladac troche lamersko no ale cóż trudno... w razie czego mnie zlinczujecie :wink: . otóż bylem w sklepie kupic sobie karte radeon'a 9200 i facet mówi ze jest z tv out/in. ale na pudelku nic nie pishe o tv in. i tu mam pytanie czy mozna sprawdzic czy kasrta jest wyposazona w tv in nie podlaczajac jej do telewizora czy czegos tam ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 No a ile masz wyjsc na karcie? Liczac wyjascie na monitor do ktorego masz podpiety monitor.... TV-OUT zapewne.... czy moze masz jeszcze VIVO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 mam tv-out i podobno ta karta mam miec vivo ale tego nie widze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Nie rozumiem jak nie widzisz, chyba go nie ma a na pudelku pisze ze jest? VIVO to 2 wejscie na monitor..... dostajesz taka przejsciowke i do 1 karty mozesz podpiac 2 monity..... Jesli go nie widzisz to widocznie go nie ma i to oznacza ze cie cos w sklepie owalili...... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyBall Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Tu masz linka do 9200 vivo: http://www.hightech.com.hk/html/9200vivo.htm obejrz sobie i porownaj - a tak na przyszlosc - poszukaj - polecam www.ati.com i google Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 bardzo proste kazda katra ktora ma wyjscie s_video ma albo 2 rzędy pinow (TV-OUT) albo trzy rzędy (TV OUT i TV IN) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Nie rozumiem jak nie widzisz, chyba go nie ma a na pudelku pisze ze jest? VIVO to 2 wejscie na monitor..... dostajesz taka przejsciowke i do 1 karty mozesz podpiac 2 monity..... Jesli go nie widzisz to widocznie go nie ma i to oznacza ze cie cos w sklepie owalili...... :? A mi sie wydawalo ze VIVO to "Video-In, Video-Out". A to o czym mowisz to DVI 8O Ale moze sie myle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Nie rozumiem jak nie widzisz, chyba go nie ma a na pudelku pisze ze jest? VIVO to 2 wejscie na monitor..... dostajesz taka przejsciowke i do 1 karty mozesz podpiac 2 monity..... Jesli go nie widzisz to widocznie go nie ma i to oznacza ze cie cos w sklepie owalili...... :? A mi sie wydawalo ze VIVO to "Video-In, Video-Out". A to o czym mowisz to DVI 8O Ale moze sie myle... Masz racje, powaliło mu się z DVI. VIVO to dokładnie to co napisałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 xequo Dlaczego masz tak mało 3dmarków? Ja na 800 i gf4mx420 mam 3000pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 xequo Dlaczego masz tak mało 3dmarków? Ja na 800 i gf4mx420 mam 3000pkt. bo muj komp jest jakis rabniety plyta gluwna z przemytu... mojemu tacie takiego shita wsadzili ze hoho... karta graf hodzi na agp2x nie mozna wlaczyc fw i sba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 bardzo proste kazda katra ktora ma wyjscie s_video ma albo 2 rzędy pinow (TV-OUT) albo trzy rzędy (TV OUT i TV IN)dzieki vespereq :D okazalo sie ze mam VIVO ale jestem happy. myslalem ze mam tylko tv-out w koncu ta karte mam za 260zyta :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...