szczepan Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2019 Witam Szukam raczej używanego monitora do 400zł. Musi posiadać 2x HDMI lub 1xHDMI i DVI/DisplayPort , głośniki. Przeznaczenie - ogólne : internet ,filmy , gry , TV SAT(nc+). FullHD min. 24". Najważniejsza jest jakość obrazu , odległość od monitora ok. 1m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2019 https://cenowarka.pl/aoc-m2470swh-a1210103.html?hloc=pl za niewiele więcej masz nówkę z gwarancją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisan Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 W okolicach tej ceny sprawdziłbym iiyame ProLite X2474HS-B1, oczywiście mowa o nowej szt.Ekran 24"cale, matryca VA, FHD, 75 Hz. VA to gwarancja dobrej czerni i lepszego kontrastu. Jeżeli natomiast zależy Ci na kątach widzenia można szukać jakiegoś IPS'a np. LG 24MB35P-B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonder Boi Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Właśnie teraz testuję tego AOC'a (https://www.komputronik.pl/product/521551/aoc-24e1q.html) od kilku dni i nawet niezły monitor. Zależało mi na Displayporcie, i takowy jest, wraz z HDMI i VGA, głośniki też są, matryca IPS tak samo. Testowałem MonitorTest'em oświetlenie i też nie ma większych niedoświetlonych obszarów matrycy. Tak więc nieźle wychodzi w tej cenie. Jedyne czym się zawiodłem (chociaż spodziewałem się tego) to minimalne ramki, ale są te ramki poszerzone, sztucznie na matrycy ale tak to git jest jak na razie. A jak chcesz w komputroniku 20zł rabatu, to przypisz sobie do konta, telefon, i na tego smartphona pobierz aplikację Komputronik VIP, w tedy nie dość ze fajne okazje są czasami w sklepie, to jeszcze przysługuje ci 30 dniowy okres zwrotu sprzętu, jakby ci coś nie pod pasowało. Aplikacja oczywiście darmowa :D Edytowane 19 Lutego 2019 przez Wonder Boi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Kupiłem BENQ GW2470 Nie polecam ale zostaje nie che mi się bawić w wysyłki. Niby nowsza matryca ale czerń gorsza niż w starszym GW2460. Szukałem tego X2474HS-B1 ale w 400zł nie znalazłem.M2470SWH niby wolniejszy 5ms.Dzięki za odp. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...