LoRdKwiateK Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Witam, mieszkam w UK i potrzebuje zmienić VPN i to dlatego bo IPTV czy inne sprawy takie jak VOD, przymierzam się do zakupu dodatkowego modemu który podłącze do mojego Huba 3.0 od Virgin i tu pojawia się pytanie, jak to zrobić?? Z zakupem nie mam problemu VPN ale co zrobić po podłączeniu go (PS. Jak go podłączyć?), jakiś poradnik czy coś? Modem który kupić chce "MARKOWY ROUTER SWITCH WiFi xDSL UPC 300Mbps RUTER" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 A co ma wspólnego modem / router sprzętowy z siecią virtualną . VPN to usługa , powinna działać na każdym sprzęcie . A ten router co chcesz kupić to czasem nie jest to coś za ~30 zł , coś za tanio jak na dobry sprzęt . Z opisu wynika że jest to Asmax N300RS . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRdKwiateK Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Tak dokładnie, jest to pierwszy modem wiec nie chce wydawac nie wiadomo ile, Tak tylko mi chodzi zeby to było Modem Virgin do którego podłącze ten modem który bedzie wysyłać wifi lub i na kablu sieć która bedzie juz w sobie miała włączony VPN i lokalizacje PL. Jest to wykonalne? Jeśli tak to jak? Edytowane 23 Lutego 2019 przez LoRdKwiateK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...