Terrorminator Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zainstalowałem program na dysku D. Chcę zainstalować do niego dodatek a instalator tego dodatku twierdzi, że nie widzi folderu z programem i prosi o wybranie go "ręcznie" co też nie przynosi skutku - dalej folderu z zainstalowanym programem nie widzi i zamyka instalację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helios128 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Źle napisane aplikację tak mają. Czasem programiści z lenistwa myślą że user zawsze będzie miał tylko jeden dysk nazywający się C. Jaki to program ? Jaki masz system ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorminator Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Program to http://www.nightenvironment.com/products/night-environment/poland/ Nie wykupowałem wsparcia technicznego (cebula, 0,99 $ na rok, wiem) i sprzedawca wypiął się na mnie ignorując moje email'e. Chciałem go podejść i kupiłem drugi dodatek (Dubai) wykupując tym razem wsparcie, ale bezczelnie dwukrotnie odrzucono moją płatność. System to Win 10 Pro x64. Jak "oszukać" instalator i Windowsa i przekonać je, że nie jestem wielbłądem i mam zainstalowany program? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helios128 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Ciekawa strona - 90% strony nie działa - jest tylko strona główna i strona z Buy - jak własnej strony nie potrafią dopracować to nie dziw się że instalator też nie działa poprawnie. Zainstaluj jeszcze raz cały program od początku - tym razem nie zmieniaj ścieżki domyślnej instalacji i pewnie wszystko będzie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorminator Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) 35 minut temu, helios128 napisał: jak własnej strony nie potrafią dopracować to nie dziw się że instalator też nie działa poprawnie. Zainstaluj jeszcze raz cały program od początku - tym razem nie zmieniaj ścieżki domyślnej instalacji i pewnie wszystko będzie ok. Coś w tym musi być :) Niestety, ten program musi być zainstalowany tam gdzie symulator czyli D. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Terrorminator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helios128 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Zainstaluj go tam gdzie się chce domyślnie zainstalować a potem przenieś pliki na D Istnieje też małe ryzyko że jednak źle wybierasz katalog. Zrób zrzut ekranu instalatora - okienko gdzie musisz wskazać katalog (chce zobaczyć domyślną ścieżkę jaką instalator proponuje) a potem pokaż ścieżkę na jaką Ty ustawiasz. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez helios128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorminator Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Instalator proponuje ścieżkę poprawnie czyli tą która mnie interesuje, tam gdzie jest zainstalowany program. Po kliknięciu OK twierdzi, że tam nie ma programu i zaleca wybór ręczny co kończy się j/w. Tego programu nie zainstaluję na C, bo do swojego działania wymaga symulatora, który jest na D. Zresztą próba instalacji na C kończy się taki samym komunikatem - twierdzi, że nie ma takiego folderu z takim programem. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez Terrorminator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorminator Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Godzinę temu, FxJ napisał: Uruchom instalator z uprawnieniami administratora. No stary, proszę Cię...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...