tomasir Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Czyli batalia nadal nierozstrzygnieta jedni mowia ibm drudzy seagate a trzeci to jeszcze matroxa w to mieszaja ;]] ale chyba to jest tak ze liczy sie szczescie jak trafisz na dobrego z wyzej wymienionych to napewno bedziesz zadowolony ;)To dobre :D :D :D Sorki że się czepiam ale mnie to troszkę rozśmieszyło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Czyli batalia nadal nierozstrzygnieta jedni mowia ibm drudzy seagate a trzeci to jeszcze maxtora w to mieszaja ;]] ale chyba to jest tak ze liczy sie szczescie jak trafisz na dobrego z wyzej wymienionych to napewno bedziesz zadowolony ;) No wlasnie :) a wydajnosc jest prawie identyczna ,wazne aby nie stracic 80 GB danych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Czyli batalia nadal nierozstrzygnieta jedni mowia ibm drudzy seagate a trzeci to jeszcze matroxa w to mieszaja ;]] ale chyba to jest tak ze liczy sie szczescie jak trafisz na dobrego z wyzej wymienionych to napewno bedziesz zadowolony ;) po pierwsze nie matroxa tylko maxtora następna sprawa to fakt że ibm opuszcza rynek dysków twardych moim zdaniem albo B IV albo maxtor. oba dyski mam i wydaje mi się że jednak maxtor. tym bardziej że po wchłonięciu quantum-a robi dobre b.dyski. hmmm.... amoże jednak B IV :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 miało być bardzo dobre dyski :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 qrcze hehe macie racje sorki za blad , ale to juz sie pomyslic nie mozna ??? :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 Wofek: nie wiesz przy jakich testach? Proponuje ci poczytac troche testow na temat b4 i ibm vancover. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 qrcze hehe macie racje sorki za blad , ale to juz sie pomyslic nie mozna ??? :)) tak tylko zwróciłem uwagę :wink: bo matrox to karty video i graficzne a maxtor dyski itp. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 yuri wbrew temu co myslisz ja tez wiem co to matrox i maxtor, tylko to bylo zwykle przejezyczenie ;) tak samo jak Twoje dobre b.dyski :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...