KawaiiPantsu Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 Witam.Tak jak w tytule szukam dobrego monitora o takich parametrach, jeżeli w ogóle taki istnieje. W ostateczności coś naprawdę godnego polecenia w 144hz. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 240Hz to nie znajdziesz na matrycy IPS :) musisz szukać 144HZ/165Hz. ps: jakie masz GPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaiiPantsu Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 No właśnie, tak myślałem. A TN-ki raczej bym nie chciał. 980 ti matrix platinum, ale monitor jest już zakupem przyszłościowym, więc i kartę kiedyś wymienię jak będzie trzeba. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 27" QHD IPS 144hz wyszlo tylko kilka modeli na tej samej zreszta matrycy. Jak chcesz g-sync to zobacz AOC AG271QG, podobno najmniejszy backlight bleeding. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 @cochin Więc niby wszystkie 2k 144Hz mają tę samą matrycę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Wszystkie 3 modele 27" QHD IPS 144/165Hz G-sync ponoć mają tę samą. Swego czasu się interesowałem i spełniające takie wymogi znalazłem tylko: AOC Agon AG271QG Asus PG279Q Acer XB270HU Ale moze sie cos pojawiło w ostatnich miesiacach nowego, o czym nie wiem. Edytowane 27 Maja 2019 przez cochin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) @cochin Dlatego sam mam problem, bo wybór w G-Sync jest bardzo mały, a trochę szkoda dać mi 2-2,5k za monitor z FreeSync i się bawić potem w jakiejś zakresy działania i czy zadziała na 100%, chyba tylko monitor od Gigabyte ma takie parametry i jest na liście Nvidia jako w pełni zgodny z G-Sync. Ps. ViewSonic XG2703-GS jeszcze Edytowane 27 Maja 2019 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...