pako_kinG Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Gdzie dostanę Radeona 9700??? Bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!! Tylko nie od Herculesa!!!!!!!!!! Help!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 8O :?: W sklepie :!: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 http://www.cei.com.pl/cennik/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Możesz szukac po sklepach powinni cos miec a jak nie to przywioza 1-2 dni. Jak nie to zostaja sklepy w internecie. A byles chociarz w sklepie zobaczyc zanim wklepales ten post? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Gdzie dostanę Radeona 9700??? Bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!! Tylko nie od Herculesa!!!!!!!!!! Help!!!!!!!!!! Dobrze się czujesz czy naprawdę jesteś taki leniwy, mało jest sklepów w necie ? www.sirius.pl www.komputronik.pl www.barwkomp.pl Mogę się zalożyć, że we wszsytkich znajdziesz Radka 9700 nie tylko herca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 nie smiejcie sie, ja chodzilem 2 dni po Krakowie zeby dostac 9500 256bit z szafirka; mowili mi nawet ze tego NIE MA!!! ale w koncu dostalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...