Michasx Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Witam zobaczyłem dziś zestaw za 3500 zł w Jaki komputer kupić? Zestawy komputerowe na czerwiec 2019. I chciałbym dobrać do niego odpowiednią obudowę a nie wiem jaką. Czy to ważne jaką kupić czy jest to bez znaczenia i każda obudowa będzie dobra? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Jeśli chcesz jak najtaniej. To z tych tanich sens mają te co wypisałem: Zupełnie nie patrzyłem na ilość wentylatorów w zestawie. Tak czy siak w takich obudowach montują najtańsze badziewie, więc nie problem dokupić. Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Nemayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak21 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Nenayu w coś musiałem włożyć 2 to mi wygląd podoba. Wiatraki oraz inne części w mniej tak chcę lepsze od nich Edytowane 18 Czerwca 2019 przez Kozak21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 Z fajnych obudów to SilentiumPC Signum SG1 TG i jest tania + ma dwa wentylatory w zestawie Zestaw https://www.x-kom.pl/lista/bv5xu3xri te gry są za darmo tylko musisz dodać do swojego koszyka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...