arthi Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Podczas czyszczenia klawiatury, niestety robilem to przy wlaczonym komputerze... zapalila sie taka lamka, pierwsza od prawej, ponizej ktorej jest symbol strzalki, posiadacze wspomnianej klawiatury wiedza o ktora chodzi! Jak ja wylaczyc i do czego ona sluzy? Na stronie producenta nic nie znalazlem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ja mam wprawdzie Logitech Internet Navigator Special Edition ale ta tesz mam ta strzalke. To jest Scroll Lock :D, a sluzył (niewiem jak to zalonczyc teraz :)) do ruszania kursorem za pomoca klawiatury. Scroll Lock wylanczasz naciskajac Scroll Lock :), pomiedzy Print Screen a Pause. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 wprawdzie wlaczajac teraz komputer lamka juz sie nie swiecila, ale wiedza sie przyda, wielkie dzieki... szczerze powiedziawszy spodziewalem sie tajnej funkcji, co za rozczarowanie hehe :) dzieki za odpowiedz, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...