fuxmen Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 czy ktoś się bawił mnożnikiem i napięciem na płycie ecs k7s5a za pomocą drut moda?? zamieżam wymienić mojego palomino na jakiegoś 0,13 i pobawić sie w przylutowywanie drucikó i przełączników chciałbym usłyszeć coś od tych co juz to robili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 na moim 16 nie chciala wskoczyc a takto na cieniutkim tbredzie bylo 150x13(5), 15x133 i okolice wiec niewiele dalo ale dziala napieciem sie nie bawilem ale na pewno wszystko bedzie dzialac nie laczysz mostkow na palominio ?? ja sie do tego biorejak tylko qpie ten lakier ;/ pytalem w paru sklepach wszyscy wedza o co chodzi ale nie maja ;[[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 mi chodzi żeby kręcić mnożńikiem wszystko sobie zrobię na dip-switche i mnoznik i napiecie, nie będę malował tego palomino bo przecież to istny grzejnik i się do podkręcania nie nadaje, sprzedam go może w pszyszłym tygodniu, a co do tej 16 to ci o mnożnik chodzi?? myślę że chociaż z tych 1700 lub 1800 pójdziena 2400 chodzi o podnoszenie mnożnika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 drut mod na palomino nie dziala tzn nie dziala zmiana mniznika dziala zmiana napiecia ale po zmianie napiecia powrot do napiecia defaultowego nie zawsze sie udaje (obniza sie napiecie procesora). Za bawa z drut modem na ecs k7s5a skonczyla sie dla mnie niezbyt ciekawie tzn. zniszczeniem jednego i uszkodzeniem drugiego kontrolera pamieci dlatego uwazam ze nie warto bo moglo byc jeszcze gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 jak pomalujesz mostki to chyba zadziala drut mod ?? mi chodzil na tbredzie jakies 2 tygodnie co chwile do testow zmienialem mnoznik i nic nie zepsulem (az sam sie dziwie) ;p 16 - tak o mnoznik 1700 do 2400 spokojnie wykrecisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Koz@k>> wiesz jeżeli nie trzeba będzie ot nie będę podnosił napięcia chodzi mi głównie o mnożnik. to co ty podnosiłeś napięcie na kontrolerze pamięci czy co mi chodzi o napięcie na procu! shade>>> w tym tygodniu wystawiam tego palomino na allegro i kupuje t-breda, bardzo mnie to cieszy że spokojnie wykręcę na 2400, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekk Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Ja testowalem Tbreda na prawie wszystkich mnoznikach i napieciach wlasnie na ECS-ie K7S5A Pro (w podpisie) wszystko gra i jest O.K. Zamierzam sobie zrobić moda na swithe ale nie mam pojecia jaki przelaczniki i gdzie kupic. Jesli komus sie moze przydac rozpiska dla drut moda to znajdujeje sie na mojej stronie do tego program http://republika.pl/darekk_2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no to spoko kupuję tego athlonka w przyszłym tygodniu : dobrze się odezwał jakiś użytkownik ecs tylko moja zasiłka nie pociągnie pewnie więcej jak 2400+ :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 k7s5a na drut modzie (+0,2V) aktualnie mam 14x150 (2,1G) na zasilaczu 250W na k7VZA v3 stoi system 16x145=2,32G na zasilce 230W - wiec zanim nie zatestujesz nie pesymizuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ok no to spoko jezu jak się cieszę że znalazłem tego drut moda a czy masz jakieś serie procków dobrze podkręcalne?? bo ja raczej takiej nie dopadnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...