DR.Zepsu Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Kupiłem Sirteca 420W to jest Chieftec 420W tylko inna nazwa. Z zasilacza dochodzi taki dziwny odgłos. Nawet kiedy wyłącze kompa przyciskiem z przodu i wentyle nie chodzą to i tak słychać takie cos jak by sie iskrzyło czy coś takiego. Zrobiłem mały teścik. Wyłączyłem go na pare minut. Potem włączyłem i było oki ale po kilku minutach znowu sie zaczeło. Nie wiem co to jest pomocy..!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 to chyba jakas wada - os gdzies ma zimny lut i jak sie rozgrzeje to nie laczy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Kupiłem Sirteca 420W to jest Chieftec 420W tylko inna nazwa. Z zasilacza dochodzi taki dziwny odgłos. Nawet kiedy wyłącze kompa przyciskiem z przodu i wentyle nie chodzą to i tak słychać takie cos jak by sie iskrzyło czy coś takiego. Zrobiłem mały teścik. Wyłączyłem go na pare minut. Potem włączyłem i było oki ale po kilku minutach znowu sie zaczeło. Nie wiem co to jest pomocy..!! radze oddac do reklamacji....z zasilkami nie ma sie co cackac,bo jak pierdzielna to moge narobic niezlego bigosu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Kupiłem Sirteca 420W to jest Chieftec 420W tylko inna nazwa. Raczej Chieftec 420W to Sirtec 420W tylko inna nazwa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 no tak o to mi chodziło Ale nadeszły zmiany tak pomyślałem że jest tak nowy że musi sie wygrzać bo jak otworzyłem pudełko z ta zasiłką to tak swierzyzna zaleciało że aż sie dusic zacząłem. Puściłem 3D Marka i poszedłem zjeść kolacje,pocwiczyłem sobie. Wracam a tu nie ma tego hałasu posłuchałem dokładnie , jednk jest tylko że z przerwami. Poczekałem jeszczetroche i już nic nie słychać. Napewno bedzie OK. Jak by co to dam znać. Bo mam jeszcze Radeona 9500@9700 do zamontowania, przyszedł w piatek a zasiłka dziś. Zobacze jutro zasiłke i zakladam Radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Moge powiedziec tylko tyle ze tez mialem takie smieszne bzyczenie na chieftecu 420 watow , ale po paru dniach/tygodniach ustalo i nie ma teraz problemu. Moze to jest ze tak powiem jakis sygnal, ze zasilka sie dociera (nie znam sie za bardzo na tym, ale moze po prostu nigdy nie uzywana zasilka musi sie jakos dopasowac sama do siebie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ze starszym gadałem to on powiedział żeby pracował. Żeby sie dobrze rozgrzał. Pozyjemy zobaczymy. Dzieki za wszystko dobrej i owocnej nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac_ftr Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 u mnie tak się rozgrzewał ze trzy tygodnie, a teraz w serwisie się męczą i nie mogą sie zdecydować co padło zasiłka , czy płyta ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Mój cheiftec 420W zasyczał na początku potem już wszyto OK :!: Jetsem zadowolony zaisłka 1-sza klasa :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...