Skocz do zawartości
DR.Zepsu

Problem z Sirtec 420W!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem Sirteca 420W to jest Chieftec 420W tylko inna nazwa. Z zasilacza dochodzi taki dziwny odgłos. Nawet kiedy wyłącze kompa przyciskiem z przodu i wentyle nie chodzą to i tak słychać takie cos jak by sie iskrzyło czy coś takiego. Zrobiłem mały teścik.

Wyłączyłem go na pare minut.

Potem włączyłem i było oki ale po kilku minutach znowu sie zaczeło.

Nie wiem co to jest pomocy..!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem Sirteca 420W to jest Chieftec 420W tylko inna nazwa. Z zasilacza dochodzi taki dziwny odgłos. Nawet kiedy wyłącze kompa przyciskiem z przodu i wentyle nie chodzą to i tak słychać takie cos jak by sie iskrzyło czy coś takiego. Zrobiłem mały teścik.  

Wyłączyłem go na pare minut.

Potem włączyłem i było oki ale po kilku minutach znowu sie zaczeło.

Nie wiem co to jest pomocy..!!

radze oddac do reklamacji....z zasilkami nie ma sie co cackac,bo jak pierdzielna to moge narobic niezlego bigosu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak o to mi chodziło

Ale nadeszły zmiany tak pomyślałem że jest tak nowy że musi sie wygrzać bo jak otworzyłem pudełko z ta zasiłką to tak swierzyzna zaleciało że aż sie dusic zacząłem. Puściłem 3D Marka i poszedłem zjeść kolacje,pocwiczyłem sobie. Wracam a tu nie ma tego hałasu posłuchałem dokładnie , jednk jest tylko że z przerwami. Poczekałem jeszczetroche i już nic nie słychać. Napewno bedzie OK. Jak by co to dam znać. Bo mam jeszcze Radeona 9500@9700 do zamontowania, przyszedł w piatek a zasiłka dziś. Zobacze jutro zasiłke i zakladam Radka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moge powiedziec tylko tyle ze tez mialem takie smieszne bzyczenie na chieftecu 420 watow , ale po paru dniach/tygodniach ustalo i nie ma teraz problemu. Moze to jest ze tak powiem jakis sygnal, ze zasilka sie dociera (nie znam sie za bardzo na tym, ale moze po prostu nigdy nie uzywana zasilka musi sie jakos dopasowac sama do siebie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...