yaro120 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 MAM wew. IP w kablówce TOYA. I NIE ZNAM SPOSOBU NA zrobienie zew. IP przekierowanie portów odpada nie mam dostepu do admina, dać zew. IP nie chcą bo im się pula skończyła i nie wiedzą kieddy będą mieć nową !! Czy ta stronka mi w czyms pomoże www.no-ip.com ?? Może da się wykupić takie zew. IP ?? ale gdzie i jak JAKIE SĄ JESZCZE SPOSOBY NA ZDOBYCIE PUBLIC IP. LICZE NA WAS NARA :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Krotko i zwiezle ;) jezeli oni Ci nie dadza, to nie bedziesz mial zew IP :( www.no-ip.com pomagam ludziom z neo+, ktorzy posiadaja zew IP, ale takie ktore sie zmienia:!: ;) nic wiecej ;) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 :( szkoda może jeszcze są jakieś szanse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 nie :( przykro mi :( pomoc moze tylko Twoj ISP :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Dokladnie... moze ladnie popros.... i daj z 50zl to znajda jakis zablakany adresik IP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 EHH :( moze sa inne organizacje przyznajace adresy(płatne)?? Dario przez to ze mam wew. IP ten torrent tragicznie chodzi(1-2kb/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ja mam wewn. IP i mi chodzi OK - w nocy mam transfer nawet 200KB/s wiec to nie wina wewn. IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 NO TO O CO CHODZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Ja mam w swojej siec PROXY z zew. IP moze przez niego łączyć się??? DA to coś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...