Jump to content
Sign in to follow this  
panteon

TP-LINK TD-W8961N

Recommended Posts

Pytanie odnośnie konfiguracji DLNA. Posiadam router TP-LINK TD-W8961N WPS Wi-Fi aDSL2+ 300Mb/s i tv LG B8. Po włączeniu routera do sieci jest połączenie lan między tv - routerem. Natomiast jak wyłączę tv i włączę (sprawdzałem odstępy kilka minut do kilku godzin) to nie wykrywa połączenia. Muszę przełożyć kabel lanowy w inny port routera żeby zyskać połączenie, co jest dość denerwujące. Wygląda to tak jakby któreś z urządzeń nie sprawdzało ponownie połączenia przy włączeniu. Obstawiam tv ponieważ w przypadku komputera wszystko działa prawidłowo. Po wifi nie ma problemu z wykryciem połączenia jednak sygnał jest zdecydowanie za słaby. Próbowałem ustawiać serwer DHCP na routerze w tryb statyczny jednak to nic nie dało. Jakieś pomysły co z tym zrobić? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

Aktualności

Artykuły



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.