sector Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 pytanie standard ktos to ma ? jak wrazenia ? warto sciagac :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 hmm widziałem screen rpzed pokazem Spidermana, i film zapowiadał się zajo. teraz podobno jest w czołówce na amerykańskiej liście premier :D Jak znajdę to dam znać, ale to prawdopodobnie będzie kinówka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ten hulk to największe gufno na świecie :D pewnie zdobędzie z 10 malin jak nie więcej 8) :twisted: w czoraj byłem w multikinie i miałem do wyboru hulk'a i Equilibrium wybrałem to drugie film fenomenalny i wszystkim polecam. A hulka ściągne sobie z kazy (sie pośmieje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 no czy ja wiem equilibrium dla mnie nudny troche :D hehe = a hulka bym sobie ogladnol wiem ze jest na dc i na torrencie !! www.suprnowa.org ! no ale nie wiem czy warto sciagac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Wiesz siciągnąć sobie możesz ale napewno niezrobi na tobie pozytywnego wrażenia, ALE NAPEWNO SIĘ UŚMIEJESZ :D. Kumpel był na hulku i powedział że kiedy hulk skakał (daleko) to cała sala zaczeła się śmiać :lol: . A więc film nie jest zbyt ambitny ale warto go obejrzeć ze względu na to aby zobaczyć jaki to tandetny film, ale tylko na kompie bo szkoda kasy na kino. A co do equalibrum to moim zdaniem lebszy od matrix'a reaktywacji, tylko trochę krutki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 zapowiadał sie zajebiscie ale jak zobaczyłem jak "zrobili" tego HULKA to sie do tej pory zastanawiam czy oni go nie robili na jakimś Pentium 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 nie no bez przesady :P ale kompel widzial demo filmu i mowil ze wyglada zajebiscie wiec nie wiadomo :) kazdy ma swoj gust ale jak sie cala widowni smiala to faktycznie nie za dobry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 typowy film bajka, czyli perelka do ogladania przez amerkanow ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 nie wiem nie ogladalem ale jak ktoś chce to na priv moge podać skad mozna sciagnac... nie chce jej publiczne dawać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Oglondałem. Taki sobie. Nic specjalnego . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...