kuba000 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Witam, Pierwszy raz w życiu mam zamiar kupić sprzęt do grania. Piszę sprzęt bo nie wiem jeszcze czy będzie to laptop czy komputer (zestaw: buda+ekran+myszka+klawiatura). Starałem się znaleźć coś sensownego samemu ale nie posiadam na ten temat wystarczającej wiedzy więc postanowiłem zwrócić się do specjalistów ;) Jak w temacie, mam zamiar przeznaczyć na to ok. 5.5k zł (mogę troszkę nagiąć budżet jeśli zrobi to bardzo znaczącą różnicę). Nie ma dla mnie znaczenia czy będzie to laptop czy komputer, zależy co w tej cenie będzie najlepsze. Na koniec dodam, że laptop/zestaw nie musi posiadać windowsa. Z góry dziękuję bardzo za odpowiedzi i pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michikun Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Tutaj masz przykładowy zestaw: https://www.morele.net/inventory/info/48ef1f35/ wpisujesz kod: GAMETIME i akurat cena wynosi tyle ile zakładałeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba000 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2019 Super! Dzięki za szybką odpowiedź! Jeśli można to chciałbym jeszcze dopytać/poprosić o poradę: - czy pomógłbyś mi proszę w doborze karty sieciowej (i cokolwiek jeszcze jest potrzebne do podłączenia kompa do internetu) do tego zestawu? (sory mogłem dodać że nie tylko gry ale i internet mi się przyda a bez karty sieciowej to chyba nie da rady :D ) - czy wiesz może jak wygląda składanie zestawu? czy poza podzespołami powinienem dodać do koszyka "Montaż komputera" i po prostu oni mi to wszystko złożone wyślą gotowe do instalacji windowsa i wszystko już będzie hulać? czy powinienem dokupić tam jeszcze jakąś inną usługę? - jak wspominałem, nie znam się za bardzo a zależy mi żebym dostał zestaw gotowy do grania i podpięcia do routera :) Dzięki wielkie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...