Raptor Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Co możecie powiedzieć o tej drukarce - wady, zalety, przypadłości, na ile wystarczają cartridge itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 Nie żartujcie 8O , nikt nic nie wie o tej drukarce, panowie .... :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 jest fajna: dosć szybka (jesli do domu ją potrzebujesz to starczy)... najniższ jakośc wyrduku i tak jest genialna :) wiec oszędzasz tusze (które i tak na długo starczają: czarny na ok 500-600 stron... kolor nie wiem - nie skończył mi sie jeszcze :) ) mam tą drukarke od grudnia i nie było problemu... co do cen tuszy to pierwszy raz wymiana bedzie kosztowac ok 120 zł (dostajesz komplet razem ze sprzętem do kasowania chipa w pojemniku (tego co oblicza ile masz tuszu) potem ok 80 zł za kolor + czarny. drukarka jest spoko jedna wada (wg mnie) - jak zaczytnasz drukowac to ona sie dosc długo przygotowuje i robii to troche a głosno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2002 jedna wada (wg mnie) - jak zaczytnasz drukowac to ona sie dosc długo przygotowuje i robii to troche a głosno. ja mam to samo w canonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...