Resumex Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Odpaliłem dziś komputer i gdy załączał się pulpit ekran zaczął migać na czarno i zaczynał się zawieszać. Zrobiłem nowy system i to samo ale gdy zaczął instalować się system to bez żadnych komplikacji do momentu gdy znowu załączył się pulpit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Może byś tak łaskawie podał jaki masz sprzęt - procesor , płyta , karta graficzna , zasilacz z najważniejszych rzeczy . U nas wróżek nie ma . Na początek spróbuj odpalić jakiegoś Linuxa Live CD ew. Win XP w wersji mini z Hirena , zobaczymy czy to kwestia softu czy hardware ( np. karta ) się sypie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resumex Opublikowano 16 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 28 minut temu, reyden napisał: Może byś tak łaskawie podał jaki masz sprzęt - procesor , płyta , karta graficzna , zasilacz z najważniejszych rzeczy . U nas wróżek nie ma . Na początek spróbuj odpalić jakiegoś Linuxa Live CD ew. Win XP w wersji mini z Hirena , zobaczymy czy to kwestia softu czy hardware ( np. karta ) się sypie . Jestem całkiem zielony w tej kwestii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...