Digichaos Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2019 Witam Potrzebuje porady odnosnie projektu swojego malego komputerka :) Jest juz zlozony i sklada sie z nastepujacych rzeczy natomiast chcialbym conieco zmienic: Najwazniejsza rzecz:: Obudowa: - Kupilem NZXT H210i Black - przesliczna i chcialbym ja zachowac na dluzej Procesor: Intel 9600k - zrobilem go na 4.9Ghz przy 1.25v Plyta glowna: Gigabyte Aorus I Z390 Pro (mini itx) - czy ma taka sama sekcje jak modele ATX ? Chlodzenie CPU: SilentiumPC Grandis - miesci sie ale wyglada okropnie - chce zmienic na Aio - mysle o SPS EVO ARGB 240 bo wg manuala max jakie Aio wejdzie to 240mm RAM: Patriot Viper 3600@Cl 16 16 16 36 No i sprawa najwazniejsza GPU - w tej chwili czekam na powrot mojej msi gtx 1080 armor z serwisu ale raczej bede zmienial gdyz monitory mam 1440p 165hz i 4k 60hz. Jesli chodzi o clearence jaki tam jest czyli miejsce na karte to 5cm - na co wymienic co polecacie ? Dodatkowo chcialbym ladne kable do ATX 24pin i 2x8pin gpu. Dzieki bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...