blackromek Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 Witam mam problem z nowym call of duty Mój sprzęt I7-9700 16 GB ramRtx 2080Ssd - 1 tb Gra oryginalna zakupiona na batllenet Problem jest następujący w single player co jakiś czas przycina mi grę raz częściej raz rzadziej lecz niestety często tak że grać się nie da są również przycinki menu , multi chodzi bezproblemowo oprócz menu które przycina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 Wyjmij jedną kość ramu i sprawdź jak się zachowuje na jednej kości ( jak masz zestaw 2x8GB ) . Wyjmij RTX-a i odpal grę na iGU i tak samo zobacz jak się zachowuje . Jak możesz to podmień SSD na inny dysk ( nie koniecznie drugi SSD ) i też sprawdź . Tylko CoD ci przycina czy inne gry też ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackromek Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 Tylko cod , bfv nowe Jedi ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2019 (edytowane) Skoro tylko COD to może wina samej gry. Zrób jak Reyden napisał i sprawdź na igpu by wykluczyć sterowniki i/lub samą kartę RTX 2080 że jest wadliwa. Możliwe że jakiś soft od tej gry ( PB lub co innego) może robić problemy. Wyłacz antywira też na czas gry. BFV i Jedi to zdaje się ten sam silnik. Sprawdź na innych grach jeszcze jak Wiesiek 3, Crysis 3. I nie dubluj tematów bo robisz śmietnik na forum. Edytowane 18 Grudnia 2019 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...