pmp Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 http://www.asus.com/support/faq/qanda.aspx?KB_ID=84818 ma ktoś sensowne wytłumaczenie ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 kto dzis kupi taka plyte do takiego slabego procka ? No ale mozliwe ... przyznac sie kto tak jedzie ? :wink: A wytlumaczenie ? Nie mam pojecia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Bardzo dziwne, pierwsze słyszę o takim dziwacznym ograniczeniu. Ja bym takiej płyty nie kupił, zawsze może się zdarzyć, że spali ci się Athlon i trzeba bedzie włożyć jakiegoś starego, wolnego, zastępczego durona (ja mam takiego), a wtedy klapa. Zresztą może się okazać, że działa stabilnie tylko powyżej 1 GHz ale poniżej 2 GHz :) Jakaś dziwna płyta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 No to kapilica jak biosik nie będzie chciał bootować. Nici z triku z wsadzaniem starego Durona... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 no nie no.. ROTFL... a może wreszcie zerwania z na-siłę-kompatybilnością-w-dół... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 nie ma co, tylko czekać za ograniczeniem poniżej 2GHz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Buhahaha :D Niekonpatybilność starych procesorów :D:D Ale to właściwie całkiem niezły pomysł, bo jak kupujesz płyte, to musisz kupić proca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Może jest tak: Kwarce na tej płytce robią się niestabilne przy tak "niskiej" częstotliwości. Albo tysz inne elementy są o zbyt małej tolerancji, np. kondensatory. zakładając, że większość userów włoży do tej płyty nowy proc postanowili iść na łatwiznę i wmontowali gorsze podzespoły. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...